Pro domotica

Pro domotica

Met pro domotica verhoogt u het comfort in huis. Maar wist u ook dat u ook energie kan besparen of uw woning kan beschermen tegen inbrekers?

En met uw smartphone bedient u uw hele huis vanop afstand.

Op deze pagina maakt u kennis met alle functies van het pro systeem.

1. Energiebesparing

Met het pro pakket bespaart u jaarlijks veel euro's op uw energiefactuur

Slimme verwarming

Stel uw verwarmingssysteem in volgens aanwezigheid. Handig voor wie nogal eens vergeet de verwarming lager te zetten.

Slimme verlichting

Ongeveer een vijfde van ons elektriciteitsverbruik gaat naar verlichting. Iemand het licht vergeten uit te doen? Niet erg: uw verlichting schakelt na bepaalde tijd automatisch uit. Of doe het handmatig via uw smartphone.

Slimme zonnewering

Bij toepassing van automatisch gestuurde zonnewering kan gemiddeld 7,5% energie bespaard worden per woning. Hou de warmte buiten in de zomer, profiteer van gratis zonnewarmte in de winter.

Gedaan met sluimerverbruik

Per gezin bedraagt het sluimerverbruik ongeveer 9% van het totaal elektriciteitsverbruik of ongeveer 125 €. Vermijd sluimerverbruik van toestellen in standby met onze slimme stopcontacten.

2. Comfort

Met het pro-pakket maakt u het leven in huis aangenamer

Temperatuurcontrole

Controleer de temperatuur per leefruimte via uw smartphone. Zet de ingestelde temperatuur eenvoudig een graadje hoger of lager.

Rolluiken en zonnewering bedienen

Bedien uw rolluiken en zonnewering vanop afstand met uw smartphone. U kunt alle rolluiken tegelijk bedienen met één knop. Of laat uw rolluiken automatisch werken als het donker wordt.

Sferen en situaties instellen

Maak een sfeer door met een druk op een knop automatisch alle lichten te laten dimmen en uw favoriete muziek op te zetten.

Aanwezigheidssimulatie

Laat uw huis vanop afstand bewoond lijken tijdens afwezigheid. Schakel de verlichting in of bedien uw rolluiken vanop uw vakantiebestemming.

3. Veiligheid

Inbraakbeveiliging, inbraakpreventie, toegangscontrole en ouderenzorg

Toegangscontrole

Kijk via uw smartphone wie voor de deur staat en bedien deuren en garagepoorten vanop afstand. Bepaal wie op voorafbepaalde tijdstippen het huis kan betreden (familie, poetsvrouw etc.)

Camerabewaking

Plaats IP-camera's in en rond uw huis. Hoort u iets verdacht? Ga niet zelf kijken maar breng uzelf en uw familie in veiligheid. Controleer de live beelden en verwittig indien nodig de politie.

Alarm

Ontvang een sms of email bij inbraak en verwittig zelf de politie. Zo vermijdt u kosten voor de meldkamer en jaarlijks onderhoud. Ook bij een technisch defect (diepvries wordt te warm, water in de kelder) wordt u verwittigd.

Ouderenzorg

Easy+ groeit mee met de extra behoeftes bij het ouder worden. Druk op uw zorgknop en u wordt geholpen vanop afstand. Zo zorgt Easy+ ervoor dat u jaren langer thuis kan wonen.

4. Vanop afstand

Niet huis? Bedien uw huis vanop afstand met smartphone, tablet of computer

Kijk mee aan de voordeur

Er werd aangebeld terwijl u niet thuis was? U weet altijd wie wanneer langs is geweest door de opgeslagen foto's.

Verwarming en verlichting

Zet de verwarming een graadje hoger of lager vanop afstand.

Onverwacht later thuis?

Laat uw huis bewoonbaar lijken met de aanwezigheidssimulatie. Laat de radio spelen, schakel de verlichting in of bedien de rolluiken.

Bekijk live camerabeelden

Ontvang live beelden van de camera's in en rond het huis. Is de poetsvrouw aanwezig? Slapen de kinderen al? Observeer uw huisdier of kijk mee in de paardenstal.

Breid uw basis domotica-systeem uit

easy+ kan je gemakkelijk uitbreiden met andere modules uit onze webshop

Welk pakket past bij mij?

Kies je voor het pro pakket, dan beschik je over alle functies. Maar er is ook een prijsbewust pakket met enkel de essentiële functies.

Vergelijk ons basis en pro pakket. Onze domotica-expert helpt je graag een keuze maken.