Een domotica-systeem installeren bij u thuis brengt veel vragen met zich mee. Is er bijvoorbeeld breekwerk nodig? En heb ik recht op premies?

Daarom kan u bij easy+ rekenen op het advies van Pascal, onze domotica-expert. Contacteer ons voor een vrijblijvend plaatsbezoek bij u thuis & u krijgt meteen antwoord op deze veelgestelde vragen.

3 vragen voor de domotica

1. Hoeveel breekwerk?

Bij een nieuwbouw zijn de mogelijkheden voor domotica oneindig. Maar hoe zit het bij renovatie? Is een domotica-systeem mogelijk zonder breekwerk in mijn bestaande woning?

Wees gerust: met onze draadloze innovaties kan breken tot een absoluut minimum beperkt worden.

2. Welke toeters en bellen?

Auto's worden vaak geleverd met overbodige opties & bij een domotica-systeem is dat niet anders. Hebt u wel behoefte aan een uitgebreid domotica-systeem met alle toeters en bellen?

We tonen u graag al onze mogelijkheden, maar u bent vrij om overbodige opties schrappen. Zo stelt u uw eigen domotica-systeem samen, aangepast aan uw wensen én uw budget.

3. Wat kost het? En welke premies krijg ik?

U ontvangt van ons ter plaatse een prijsofferte of we bezorgen u deze zo snel mogelijk. En we maken u ook wegwijs in eventuele fiscale premies.

Maak nu een afspraak met onze domotica-expert

Gratis en vrijblijvend domotica-advies aan huis? Gebruik dit formulier en we contacteren u terug voor een plaatsbezoek.

    Naam

    E-mail

    Boodschap: